Stagecoach / Дилижансът (1939)

Stagecoach / Дилижансът (1939)

Stagecoach / Дилижансът (1939)
Филми Драма Приключенски Уестърни
96 мин. 7.8
A powerful story of nine strange people

Stagecoach / Дилижансът (1939)

Година: 1939
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, Приключенски, Уестърни
Режисьор: Джон Форд
Участват: Джон Уейн, Клеър Тревър, Джон Карадайн, Томас Мичъл, Джордж Банкрофт и др
Времетраене: 96 мин.
Рейтинг: 7.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0031971/

30-те години на миналия век се оказват неуспешно десетилетие за уестърна. След няколко скъпоструващи провала, като ГОЛЯМАТА СЛЕДА (1930) и СИМАРОН (1931), киноиностудиите започват да изоставят жанра и го „предават” на второкласни режисьори с нискобюджетни филми. Изминали са 12 години, откакто Джон Форд не е правил уестърн. Когато обаче се връща към жанра, той дава главните роли на Джон Уейн и Клер Тревър в една история за пътуване през опасна индианска територия. При опитите си да го продаде сценария на продуцентът Дейвид О’Селзник, Форд описва ДИЛИЖАНСЪТ като „класически уестърн”, едно ниво над второстепенните творби, в които самият Уейн се е снимал. Сред предимствата на филма е по-голямата притегателна сила за женската аудитория. С тази цел Форд и сценаристът Дъдли Никълс добавят към оригиналния сюжет на Ърнест Хийкокс по-детайлно развита любовна история и раждането на едно дете. Но и това не се оказва достатъчно за Селзник, който, ръководен от собствената си надменност и взискателност, пренебрегва сюжета.
[media=http://www.youtube.com/watch?v=NBuPI4m4pO8&feature=related]
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.