Dog Pound / Кучкарник (2010)

Dog Pound / Кучкарник (2010)

Dog Pound / Кучкарник (2010)
Филми Драма Европейски
91 мин. 7.0 91 584
Fighting Back Is The Only Way Out

Dog Pound / Кучкарник (2010)

Година: 2010
Държава: Франция, Канада, Англия
Жанр: Филми, Драма, Европейски
Режисьор: Ким Шапирон
Участват: Адам Бъчер, Шейн Кипел, Матео Моралес, Лорънс Бейн, Браян Мърфи, Александър Конти, Тим Търнел, Дьошан Уилямс, Грег Бъчер, Джейсън Дейли
Времетраене: 91 мин.
Рейтинг: 7.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1422020/

Трима непълнолетни хулигани са изпратени в поправителен център, където се натъкват на охранител, който няма никакво намерение да прави каквито и да било компромиси спрямо провинилите се обитатели на дома. Втори филм за младия Ким Шапирон след успешния му дебют с "Шейтан", в който Венсан Касел направи една от най-впечатляващите роли в кариерата си. В главните роли са Адам Бътчър /"Свети Ралф"/, Шейн Кипъл /"Гимназията Деграси"/ и Матео Моралес /"Линията"/.
[media=http://www.youtube.com/watch?v=xwL90GWljmI]
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.