Cambio tutto / Всичко ще се промени (2020)

Cambio tutto / Всичко ще се промени (2020)

Cambio tutto / Всичко ще се промени (2020)
Филми Комедия Европейски
90 мин. 5.4 307 443

Cambio tutto / Всичко ще се промени (2020)

Година: 2020
Държава: Италия
Жанр: Филми, Комедия, Европейски
Режисьор: Гуидо Киеза
Участват: Валентина Лодовини, Нери Маркоре, Либеро Де Риенцо, Дино Абрешиа, Марко Кониди
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 5.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt9114124/

40-годишната Джулия живее натоварено в голям и стресиращ град. Тя трябва всекидневно да се справя с новия си некомпетентен шеф, с безгрижния си приятел, който е без никакви пари, неговия син тийнейджър, както и най-добрата си приятелка, която никога не я слуша и си въобразява невъзможни любовни истории. Да не говорим за кантара, който всеки път показва едни и същи килограми въпреки диетите й. На ръба на нервна криза Джулия решава да потърси съвет от чудат лайфкоуч. След като изпива отварата, която той й предписва, тя губи способността си да има задръжки, докато говори. Всички унижения и гняв, които е потискала през годините, експлоадират и се изливат безконтролно.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.