King Petar the First / Крал Петър Първи (2018)

King Petar the First / Крал Петър Първи (2018)

King Petar the First / Крал Петър Първи (2018)
Филми Драма Исторически Военен Биографичен
125 мин. 6.8 121 919

King Petar the First / Крал Петър Първи (2018)

Година: 2018
Държава: Сърбия, Гърция
Жанр: Филми, Драма, Исторически, Военен, Биографичен
Режисьор: Петър Ристовски
Участват: Лазар Ристовски, Милан Колак, Радован Вуйович, Даница Ристовски, Иван Вуич, Иван Маркович, Любиша Саванович, Александър Вучкович, Марко Бачович, Марко Тодорович, Танасие Узунович, Светозар Цветкович, Бранко Йеринич
Времетраене: 125 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8161166/

Петър Караджорджевич е изгонен от Сърбия като малко момче от враждуващата династия Обренович. Отнета му е възможността да изгради връзка със страната, в която се е родил и с хората, на които би бил крал. В едни безпрецедентни обстоятелства той се завръща в Сърбия, налага парламентарна демокрация и започва да възстановява страната. Прогресът на Сърбия обаче спира с началото на Първата световна война, предшествана от убийството в Сараево на австро-унгарския ерцхерцог. Австро-унгарската империя бърза да накаже сърбите и, след историческите битки при Цер и при Колубара, сръбското правителство обявява отстъпление. Оредяла и гладна, сръбската армия трябва да се изтегли през мразовитите планини на Албания към Корфу, Гърция.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.