Avis de mistral / Моето лято в Прованс (2014)

Avis de mistral / Моето лято в Прованс (2014)

Avis de mistral / Моето лято в Прованс (2014)
Филми Комедия Драма Романтичен
105 мин. 6.6 20 068

Avis de mistral / Моето лято в Прованс (2014)

Година: 2014
Държава: Франция
Жанр: Филми, Комедия, Драма, Романтичен
Режисьор: Росе Бош
Участват: Клоуи Жуане, Жан Рено, Ана Галиена, Aure Atika, Hugo Dessioux, Лукас Пелисиер, Хюгс Офре, Tom Leeb, Jean-Michel Noirey, Шарлот дьо Туркхайм, Фабиън Баярди, Родолфи Солние, Лорент Фернандес, Ousser
Времетраене: 105 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3013588/

Когато майката на Леа, Тео и Адриан се развежда с баща им, тя няма друг изход, освен да изпрати трите деца на гости на баба им и дядо им в Прованс. Леа и Тео, тинейджъри-бунтари, се противят на всяко решение, особено на ваканцията си при дядо си, когото не познават. Отношенията се опъват до крайност, когато двамата влизат в непрекъснати диспути с дядо си. Парижката и провансалската култура се сблъскват, сблъскват се две поколения, които на пръв поглед не могат да се понасят. Дали упоритият дядо Пол, в ролята Жан Рено, ще успее да спечели внуците си, или това е една ваканция, която ще постави ново начало?
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.