Bigger / Мистър Олимпия (2018)

Bigger / Мистър Олимпия (2018)

Bigger / Мистър Олимпия (2018)
Филми Драма БГ Аудио Биографичен
107 мин. 6.4 42 051

Bigger / Мистър Олимпия (2018)

Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, БГ Аудио, Биографичен
Режисьор: Джордж Гало
Участват: Джулиан Хъф, Кевин Дюранд, Виктория Джъстис, Тайлър Хеклин
Времетраене: 107 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3226786/

Вдъхновяваща история за пионерите на фитнеса такъв, какъвто го познаваме днес - Джо Уийдър (1919-2013) и Бен Уийдър (1912-2008). Изправени пред антисемитизъм и изключителна бедност, канадските братя преодоляват всички предизвикателства и изграждат империя, пример за следващите поколения.
Двамата бащи на бодибилдинга са същински архитекти на мускулите. По пътя си те откриват Арнолд Шварценегер, насърчават женската сила, поощряват различните и стартират движение, променило света.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.