Jiu Jitsu / Джиу-Джицу (2020)

Jiu Jitsu / Джиу-Джицу (2020)

Jiu Jitsu / Джиу-Джицу (2020)
Филми Екшън Фентъзи
102 мин. 5.0 385 150
From the darkness, the ultimate fighter rises.

Jiu Jitsu / Джиу-Джицу (2020)

Година: 2020
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Фентъзи
Режисьор: Димитри Логотетис
Участват: Никълъс Кейдж, Тони Джа, Ален Муси, Франк Грило, Рик Юн
Времетраене: 102 мин.
Рейтинг: 5.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt9624766/

Сюжетът разказва за експерти по джиу джицу от древен орден, които се изправят срещу страховити извънземни нашественици на всеки шест години. Героят на Кейдж и неговият екип от бойци са единствената надежда за спасение на Земята. Заедно с героя на Муси, те се впускат в решителна битка срещу пришълците.
Логотетис е сценарист и режисьор на „Kickboxer: Vengeance“ и „Kickboxer: Retaliation“, като и в двата филма участва Муси. „Jiu Jitsu“ със сигурност ще достави огромно удоволствие на всички фенове на бойните изкуства и фантастиката по целия свят. Във филма участват специалисти по бойни изкуства, ще има невероятни бойни сцени, с участието на експерта Алън Муси, към който ще се присъедини суперзвездата Никълъс Кейдж, и всичко това на фона на екзотична Бирма“, споделя Логотетис.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.