W.E. / У + Е (2011)

W.E. / У + Е (2011)

W.E. / У + Е (2011)
Филми Драма Романтичен Исторически
119 мин. 6.3 109 852
Their affair ignited a scandal. Their passion brought down an empire.

W.E. / У + Е (2011)

Година: 2011
Държава: Великобритания
Жанр: Филми, Драма, Романтичен, Исторически
Режисьор: Мадона
Участват: Дейвид Харбър, Аби Корниш, Лола Лион, Натали Дормер, Ричард Коул, Джеймс Д'Арси, Оскар Айзък, Анабел Уиялмс, Джеймс Фокс, Андреа Айзбароу
Времетраене: 119 мин.
Рейтинг: 6.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1536048/

Втори режисьорски опит на Мадона след противоречивия „Filth and Wisdom”. Този път на дневен ред е любовната афера между крал Едуард VІІІ и американката Уолис Симпсън, както и връзката на омъжена жена с руски охранител. Alek Keshishian помага на Мадона при написването на сценария. Двамата вече са работили заедно по време на заснемането на документалния филм за звездата „В легло с Мадона”. Филмът се снима на различни места във Франция, Великобритания и Щатите.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.