Invictus / Непобедим (2009)

Invictus / Непобедим (2009)

Invictus / Непобедим (2009)
Филми Драма Исторически Биографичен
134 мин. 7.3 77 495
His people needed a leader. He gave them a champion.

Invictus / Непобедим (2009)

Година: 2009
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, Исторически, Биографичен
Режисьор: Клинт Истууд
Участват: Морган Фрийман, Мат Деймън, Скот Истууд, Лангли Къркуд, Маргьорит Уийтли
Времетраене: 134 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1057500/

Режисьорът Клинт Истууд за пореден път се заема с истинска история, чиято световна премиера е насрочена за разгара на кинонаградите.
Поредната му изключително въздействаща творба разказва вдъхновяващата история на Нелсън Мандела (носителят на "Оскар" Морган Фрийман) и неговите опити да обедини нацията в труден момент.
Мандела се обръща за помощ към капитана на южноафриканския отбор по ръгби (носителят на "Оскар" Мат Деймън). Новоизбраният държавен глава е наясно, че неговия народ остава както икономически разединен, така и заради расовата сегрегация.
Мандела вярва, че би могъл да обедини хората чрез универсалния език на спорта. И може би именно затова, той залага на многократно побеждавания отбор по ръгби, който изненадващо за целия свят, през 1995г., стига до мач за световната купа. И този мач е на път да направи невъзможното възможно...

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.