Kung Fury / Кунг Фюри (2015)

Kung Fury / Кунг Фюри (2015)

Kung Fury / Кунг Фюри (2015)
Филми Екшън Комедия Европейски
31 мин. 8.0 59 441
It takes a cop from the future to fight an enemy from the past.

Kung Fury / Кунг Фюри (2015)

Година: 2015
Държава: Швеция
Жанр: Филми, Екшън, Комедия, Европейски
Режисьор: Дейвид Сандбърг
Участват: Дейвид Сандбърг, Йорма Таконе, Стивън Чу, Леополд Нилсен
Времетраене: 31 мин.
Рейтинг: 8.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3472226/

Филмът е абсолютната дефиниция за indie продукция – неизвестен режисьор, абсолютно неизвестни актьори и е финансиран чрез кампания за набиране на средства. Защо тогава толкова много хора са луднали по него? Дори вие може би сега разбирате за него. Причината е точно, че „Kung Fury“ е абсолютно безумен. Главният герой, бивше кораво ченге,
бива „хакнат“ назад във времето благодарение на един Nintendo Power Glove, където трябва да се бие със злия кунг фу майстор Адолф Хитлер (още познат като Кунг Фюрер). За добро или лошо обаче, Кунг Фюри (така е името на главния герой) се озовава прекалено назад във времето, където се възползва от помощта на сексапилна жена-викинг, яздеща динозавър и нейния бог-великан Тор. Има още много експлозии, аркадни игри-роботи, бой, още експлозии и… експлозии.
[media=http://www.youtube.com/watch?v=HY8ohKTghAY]
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.