A Divisao / Дивизията (2020)

A Divisao / Дивизията (2020)

A Divisao / Дивизията (2020)
Филми Екшън Трилър Криминален
134 мин. 6.5 345 850

A Divisao / Дивизията (2020)

Година: 2020
Държава: Бразилия
Жанр: Филми, Екшън, Трилър, Криминален
Режисьор: Висенте Аморим
Участват: Ером Кордейро, Телмо Фернандес, Ванеса Гербели, Брус Гомлевски, Силвио Гуиндане, Маркос Палмейра, Хана Романаци, Рафаел Тейшейра, Далтон Виг
Времетраене: 134 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10648192/

През 90-те години Рио де Жанейро е разтърсен от дълга поредица отвличания. Силоваците не знаят какво да правят и затова са принудени да се обърнат за помощ към скандално известни агенти, които да им помогнат да се отърват не само от бандитите, но и от корумпираните полицаи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.