The Lost Son / Изгубеният син (1999)

The Lost Son / Изгубеният син (1999)

The Lost Son / Изгубеният син (1999)
Филми Криминален Драма Романтичен
102 мин. 6.4 62 043

The Lost Son / Изгубеният син (1999)

Година: 1999
Държава: Великобритания, Франция, САЩ
Жанр: Филми, Криминален, Драма, Романтичен
Режисьор: Крис Менгес
Участват: Даниел Отьой, Настася Кински, Катрин Картлидж, Мариан Денекор, Кирън Хайндс, Били Уайтлоу, Сирил Шейпс, Брус Грийнуд, Джейми Харис, Хемал Пандиа, Били Смит, Мем Фърда
Времетраене: 102 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0144286/

Ксавие Ломбард е уморен от света частен детектив в Лондон, в изгнание от родния си Париж. Най-добрият му приятел е Натали, момиче на повикване от висок клас.
Ксавие получава баждане от стар приятел от полицейското управление в Париж, сега бизнесмен, чийто шурей е изчезнал. Родителите на изчезналия мъж наемат Ксавие въпреки възраженията на дъщеря им и той бързо се озовава в сферата на сексуалното робство на децата. Досеща се, че изгубеният син е мъртъв и насочва вниманието си към намирането и разбиването на този доходоносен бизнес с трафика на деца.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.