Amigo / Амиго (2019)

Amigo / Амиго (2019)

Amigo / Амиго (2019)
Филми Трилър Драма
85 мин. 6.5 39 486

Amigo / Амиго (2019)

Година: 2019
Държава: Испания
Жанр: Драма, Ужаси, Трилър, Филми, Комедия, Филми, Трилър
Режисьор: Оскар Мартин
Участват: Хавиер Ботет, Давид Пареха, Естер Химено, Зое Бериатуа, Патрисиа Естемера, Ана дел Арко, Луичи Масиас, Alfonso Mendiguchía
Времетраене: 85 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10524364/

След тежка катастрофа, за която е отговорен, Давид решава да настани най-добрия си приятел Хави у тях и да се грижи за него. Но скоро на повърхността изплуват конфликти и взаимоотношенията им стават токсични, смъртоносни и граничещи с лудост. „Амиго“ е пълнометражен художествен филм, поднесен под формата на интимна драма, който съчетава психологически трилър с черна комедия и хорър.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.