Love and Monsters / Любов и чудовища (2020)

Love and Monsters / Любов и чудовища (2020)

Love and Monsters / Любов и чудовища (2020)
Филми Комедия Приключенски
109 мин. 7.1 483 286

Love and Monsters / Любов и чудовища (2020)

Година: 2020
Държава: Канада, САЩ
Жанр: Комедия, Приключенски, Филми, Филми, Приключенски
Режисьор: Майкъл Матюс
Участват: Джесика Хенуик, Танди Райт, Ариана Грийнблат, Лари Сидър, Елън Холман, Мелани Занети, Майкъл Рукър, Дилан О'Браян
Времетраене: 109 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2222042/

Матю Робинсън е автор на последната версия на сценария на тази история за съзряването на младеж в един постаапокалиптичен свят. В ролята на младежа ще е звездата от поредицата „Лабиринтът“ О‘Браян, който намира своя учител в лицето на Клайд (героя на Рукър). Той ще го научи как да оцелее в един свят, в който властват чудовища, за да успее да открие отново момичето на своите мечти.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.