The Clovehitch Killer / Клоувхич - убиецът с възлите (2018)

The Clovehitch Killer / Клоувхич - убиецът с възлите (2018)

The Clovehitch Killer / Клоувхич - убиецът с възлите (2018)
Филми Трилър Криминален Ужаси
109 мин. 6.5 96 476

The Clovehitch Killer / Клоувхич - убиецът с възлите (2018)

Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Трилър, Криминален, Ужаси, Трилър, Криминален, Ужаси
Режисьор: Дънкан Скилс
Участват: Чарли Плъмър, Дилан Макдермът, Саманта Матис, Медисън Бийти, Брена Шърман, Ланс Чантилс-Уерц, Леа Хътън Бисмор, Мерседес Картър, Сара Кливланд, Майк Коретезе, Джени Кутиер
Времетраене: 109 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6269368/

Шокиращо разкритие преобръща света на едно момче с краката нагоре. Тайлър Бърнсайд е бойскаут, доброволец в местната църква и послушен син на почтения местен лидер, какъвто е баща му. Само едно нещо притеснява тихото градче в Кентъки - неразгаданите убийства на десет жени, които са били брутално измъчвани и убити от психопат, известен като Възела. Когато Тайлър открива няколко притеснителни снимки на баща си, подозира, че човекът, на когото най-много вярва на този свят, може да е Възела и убийствата не са приключили.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.