The Burnt Orange Heresy / Ерес в изгоряло оранжево (2019)

The Burnt Orange Heresy / Ерес в изгоряло оранжево (2019)

The Burnt Orange Heresy / Ерес в изгоряло оранжево (2019)
Филми Екшън Трилър Драма
99 мин. 5.9 10 206
You can't paint over the truth.

The Burnt Orange Heresy / Ерес в изгоряло оранжево (2019)

Година: 2019
Държава: Великобритания, Италия
Жанр: Екшън, Драма, Трилър, Филми
Режисьор: Джузепе Капотонди
Участват: Мик Джагър, Розалинд Халстед, Клаес Банг, Доналд Съдърланд, Елизабет Дебики, Алесандро Фабрици
Времетраене: 99 мин.
Рейтинг: 5.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8342680/

Светът на изкуството се сблъсква с подземния свят в този елегантен и еротичен нео-ноар трилър. Джеймс Фигерас е неустоимо чаровен критик, който започва връзка с привлекателната и провокативна американка Беренис Холис. Той е класически антигерой, който прикрива амбицията си с чар, докато тя е обикновена туристка в Европа, която се наслаждава на възможността да се представя за каквато си иска. Двамата любовници предприемат пътуване до езерото Комо, където гостуват в разкошното имение на влиятелния колекционер Джоузеф Касиди, който им разкрива, че е покровител на нашумелия художник Джеръм Дебни. Касиди има само едно желание: той иска Джеймс на всяка цена да открадне шедьовър от студиото на Дебни.
Докато двамата влюбени прекарват времето си с легендарния Дебни, те започват да разбират, че не всичко е такова, каквото изглежда. Но амбицията на Джеймс е толкова голяма, че той няма да се спре пред нищо, от палеж и взлом до убийство, за да напредне в кариерата.

[related-news]
Подобни филми:
    {related-news}
[/related-news]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.