Modern Life Is Rubbish / Животът днес е гаден (2017)

Modern Life Is Rubbish / Животът днес е гаден (2017)

Modern Life Is Rubbish / Животът днес е гаден (2017)
Филми Комедия Романтичен Музикален
105 мин. 5.9 9 934

Modern Life Is Rubbish / Животът днес е гаден (2017)

Година: 2017
Държава: Великобритания
Жанр: Комедия, Музикален, Романтичен, Филми
Режисьор: Даниел Гил
Участват: Иън Харт, Джеси Кейв, Стивън Макинтош, Том Райли
Времетраене: 105 мин.
Рейтинг: 5.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2385752/

Момче среща момиче в музикалния магазин. И двамата харесват една и съща музика. Той е китарист на малка банда от трима души, а тя работи в Лондонското сити и издържа семейството си. Достатъчна ли е музиката, за да ги задържи заедно години наред?
10 години по-късно, Лиъм и Натали са на кръстопът. Противоречията се привличат, но не за толкова дълго време... Трудното им решение да се разделят води и до подялба на ценната им музикална библиотека. Саундтракът, който е очертал тяхната връзка в началото, може би отново все пак ще ги събере..
[related-news]
Подобни филми:
    {related-news}
[/related-news]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.