Schemers / Мошеници (2019)

Schemers / Мошеници (2019)

Schemers / Мошеници (2019)
Филми Комедия Криминален Драма
91 мин. 5.6 23 458
Always let ambition blind ability

Schemers / Мошеници (2019)

Година: 2019
Държава: Великобритания
Жанр: Комедия, Драма, Исторически, Филми, Криминален
Режисьор: Дейв Маклин
Участват: Конър Бери, Шон Конър, Грант Робърт Килен, Тара Ли, Кит Кларк, Блеър Робертсън, Мингъс Джонстън, Пола Мастъртон, Каролин Бонимън, Ричард Мейсън
Времетраене: 91 мин.
Рейтинг: 5.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6107796/

Дейв е мечтател, който се надява да стане милионер и постоянно планира следващата си дейност. Решен да не изгние в някой офис или фабрика, той прави всичко, за да избяга от истинска работа. Обещаващата му футболна кариера отива на кино след травма и, докато се възстановява в болницата, Дейви се влюбва в сестра Шона. В опит да я впечатли, той се сеща, че може да изкара бързи пари с организиране на концерти. Заедно със стария си приятел Джон и престъпните таланти на Скот, Дейви пробва няколко различни схеми. По петите му обаче са гангстери, бивши играчи, момичета и един отчаян баща. На Дейви ще му се наложи да извади и последния трик от ръкава си.

[related-news]
Подобни филми:
    {related-news}
[/related-news]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.