The Cannonball Run / Рали Кенънбол (1981)

The Cannonball Run / Рали Кенънбол (1981)

The Cannonball Run / Рали Кенънбол (1981)
Филми Екшън Комедия Спортен
95 мин. 6.3 13 238
You'll root for them all...but you'll never guess who wins.

The Cannonball Run / Рали Кенънбол (1981)

Година: 1981
Държава: САЩ, Хонг Конг
Жанр: Комедия, Екшън, Филми, Спортен
Режисьор: Хал Нийдам
Участват: Бърт Рейнолдс, Дом Делуис, Роджър Мур, Фара Фосет, Дийн Мартин, Джеки Чан, Сами Дейвис Джуниър, Джейми Фар, Питър Фонда
Времетраене: 95 мин.
Рейтинг: 6.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0082136/

Състезанието Кенънбол е надпревара с коли от единия край на САЩ до другия. Този който успее пръв да го стори ще спечели един милион долара.Участниците в надпреварата са кой от кой по интересни. Джей Джей (Бърт Рейнолдс) и неговия дебеличък помошник механик Виктор (Дом Делуис), който е с раздвоена самоличност на име "капитан Хаос", и когато "Той" се появи става... ами доста зле за Джей Джей. Други от участниците са две готини мацки, които карат едно невероятно ламборгини, един луд арабски шейх и много други цветущи герои, които ще ви забавляват час и половина.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.