Per pochi dollari ancora / За няколко долара повече (1966)

Per pochi dollari ancora / За няколко долара повече (1966)

Per pochi dollari ancora / За няколко долара повече (1966)
Филми Уестърни
96 мин. 6.2 15 349

Per pochi dollari ancora / За няколко долара повече (1966)

Година: 1966
Държава: Италия
Жанр: Филми, Уестърни, Военен
Режисьор: Giorgio Ferroni
Участват: Джулиано Джема, Дан Вадис, Хосе Калво, Анхел дел Посо, Nello Pazzafini, Бенито Стефанели, Andrea Bosic, Софи Домие, Jacques Sernas, Жак Херлин, Антонио Молино Рохо, Furio Meniconi, Жак Стани, Хосе Мануел Мартин, Лоренцо Робледо, Riccardo Pizzuti
Времетраене: 96 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0061773/

Действието във филма се развива след края на Гражданската война в САЩ. Бунтовникът Гари Даймънд трябва да заведе двама офицери от армията на Севера до форт Юма, които да спрат атаката подготвяна от майор Сандърс, офицер от Юга. Сандърс иска да се промъкне във форта по време на атаката и да открадне златото в него и за да постигне това, е готов да жертва войниците си. За да предотврати тази касапница Даймънд се съгласява да сътрудничи. Това, което не знае обаче е, че един от двамата офицери, които придружава е шпионин на майор Сандърс.
[media=https://www.youtube.com/watch?v=]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.