The Villain / Кактус Джак-Злодеят (1979)

The Villain / Кактус Джак-Злодеят (1979)

The Villain / Кактус Джак-Злодеят (1979)
Филми Комедия Уестърни
89 мин. 5.4 16 691
...the fastest fun in the west!

The Villain / Кактус Джак-Злодеят (1979)

Година: 1979
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия, Уестърни
Режисьор: Hal Needham
Участват: Ан-Маргрет, Арнолд Шварценегер, Кърк Дъглас, Пол Линде, Мел Тилис, Рут Бузи, Foster Brooks, Джак Елам, Стротър Мартин, Робърт Тесиер, Лора Лизер Сомърс, Джан Еди
Времетраене: 89 мин.
Рейтинг: 5.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0080097/

Режисьорът Хал Нийдън ви представя една уестърн пародия с участието на Кърк Дъглас и Арнолд Шварценегер (негова четвърта роля в киното).Очаква ви смях до сълзи в този класическо хит.
"Кактус" Джак Слейд (Дъглас) е най-лошият лош човек на запад или така си мисли. Когато един банков обир се обърква, той се попада в затвора, изправен брадвата на палача! Когато корумпираният собственик на банката му предлага работа, Джак вижда шанс да остане жив и да забогатее . Всичко, което трябва да направи, е да открадне кутията с пари, която банкерът е дал на г-н Пароди Джоунс, който се нуждае от него, за да запази минната си дейност. Ако той не изпълни задълженията си по заема, нашият "приятелски" банкер ще вземе мината и тази история започва от тук .

[media=https://www.youtube.com/watch?v=R9gFteS57Z0]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.