The Day of the Dolphin / Денят на делфина (1973)

The Day of the Dolphin / Денят на делфина (1973)

The Day of the Dolphin / Денят на делфина (1973)
Филми Екшън Трилър Криминален Драма
104 мин. 6.1 23 917
Unwittingly, he trained a dolphin to kill the president of the United States.

The Day of the Dolphin / Денят на делфина (1973)

Година: 1973
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Криминален, Драма, Фантастика, Трилър, Екшън, Трилър, Криминален, Драма
Режисьор: Майк Никълс
Участват: Джордж Скот, Триш ван Девер, Бък Хенри, Пол Сорвино, Елизабет Уилсън, Севърн Дардън, Фриц Уийвър, Едуард Херман, Джон Денер, Лесли Чарлсън, Джон Коркс, Уилям Рорик, Джон Дейвид Карсън, Филис Дейвис, Виктория Расимо
Времетраене: 104 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0069946/

Д-р Джейк Терел обучава двойка делфини от дълги години и най-сетне е постигнал пробив. Научил е делфините да говорят и да разбират английски, макар че речникът им е доста ограничен. Някой обаче отвлича делфините и д-р Терел открива, че любимците му ще бъдат използвани в опит за убийство. Целта му сега е да открие кой е мишената и къде се намират делфините и то преди да е станало прекалено късно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.