Wild River / Дивата река (1960)

Wild River / Дивата река (1960)

Wild River / Дивата река (1960)
Филми Драма Романтичен Исторически
110 мин. 7.6 21 035
The wild language…the wild hungers…the wild furies!

Wild River / Дивата река (1960)

Година: 1960
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, Романтичен, Исторически
Режисьор: Елия Казан
Участват: Лий Ремик, Монтгомъри Клифт, Джо Ван Флит, Албърт Салми, Jay C. Flippen, Барбара Лодън, Франк Овъртън, Джеймс Уестърфилд, Малкълм Атърбъри, Робърт Ърл Джоунс
Времетраене: 110 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0054476/

Младият идеалист Чък Глоувър пристига в малък град в Тенеси, за да убеди 80-годишната Ела Гарт да напусне дома си, защото правителството изгражда язовир и съответно островът, на който живее, скоро ще бъде наводнен. Поради твърдия отказ на Ела Гарт, Глоувър е принуден да остане по-продължително време в града. Той се запознава с внучката на г-жа Гарт - Карол Балдуин и с нейна помощ се опитва да убеди несговорчивата възрастна жена...

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.