Yankee Zulu / Американци в Южна Африка (1993)

Yankee Zulu / Американци в Южна Африка (1993)

Yankee Zulu / Американци в Южна Африка (1993)
Филми Комедия Драма Приключенски
100 мин. 6.5 14 910
If the gods were crazy... now they're berserk.

Yankee Zulu / Американци в Южна Африка (1993)

Година: 1993
Държава: САЩ, Южна Африка
Жанр: Филми, Драма, Комедия
Режисьор: Gray Hofmeyr
Участват: Леон Скъстър, Джон Мачикиза, Тери Трийс, Уилсън Дънстър, Мишел Боус, Руан Манделщам, Питър Хюго, Мари ван Девентър, Tolla van der Merwe, Скай Своринич, Крейг Гарднър, Лайънъл Нютън, Лилиън Дубе, Тед льо Плат, Теса Зиглър, Карл Джонсън, Ръсел Савадие, Тони Капрари, Майкъл дьо Пина, Lucky Legodi
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0111787/

Лудориите на две момчета в Южна Африка, бял африканец и черен зулус са достойни за легендарният Кевин от филма "Сам в къщи ". Живота разделя двете момчета за 25 години. Когато те се срещат отново са доста променени. Рино има финансови проблеми свързани с неговата ферма и е на път да я загуби. В този момент се появява Зулу , натрупал сериозен опит като крадец на коли и изпечен мошеник в Америка вследствие на което е депортиран от затвора в САЩ в затвора в Южна Африка. Срещата между двамата е неизбежна.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.