Yankee Zulu / Американци в Южна Африка (1993)

Yankee Zulu / Американци в Южна Африка (1993)

Yankee Zulu / Американци в Южна Африка (1993)
Филми Комедия Драма Приключенски
100 мин. 6.5 37 274
If the gods were crazy... now they're berserk.

Yankee Zulu / Американци в Южна Африка (1993)

Година: 1993
Държава: САЩ, Южна Африка
Жанр: Филми, Комедия, Драма, Приключенски
Режисьор: Gray Hofmeyr
Участват: Леон Скъстър, Джон Мачикиза, Тери Трийс, Уилсън Дънстър, Мишел Боус, Руан Манделщам, Питър Хюго, Мари ван Девентър, Tolla van der Merwe, Скай Своринич, Крейг Гарднър, Лайънъл Нютън, Лилиън Дубе, Тед льо Плат, Теса Зиглър, Карл Джонсън, Ръсел Савадие, Тони Капрари, Майкъл дьо Пина, Lucky Legodi
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0111787/

Лудориите на две момчета в Южна Африка, бял африканец и черен зулус са достойни за легендарният Кевин от филма "Сам в къщи ". Живота разделя двете момчета за 25 години. Когато те се срещат отново са доста променени. Рино има финансови проблеми свързани с неговата ферма и е на път да я загуби. В този момент се появява Зулу , натрупал сериозен опит като крадец на коли и изпечен мошеник в Америка вследствие на което е депортиран от затвора в САЩ в затвора в Южна Африка. Срещата между двамата е неизбежна.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.