Robert the Bruce / Робърт Брус (2019)

Robert the Bruce / Робърт Брус (2019)

Robert the Bruce / Робърт Брус (2019)
Филми Екшън Исторически
124 мин. 5.4 759 532

Robert the Bruce / Робърт Брус (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Исторически, Екшън, Екшън, Исторически
Режисьор: Richard Gray
Участват: Ангъс Макфейдън, Зак Макгоун, Ана Хъчисън, Мейри Калви, Даниел Портман, Ема Кени, Гейбриъл Бейтман, Талита Бейтман, Джаред Харис, Патрик Фугит, Брандън Лесард, Дайърмейд Мъртъ, Кевин Макнали, Мелора Уолтърс, Шейн Кофи, Маколи Калард
Времетраене: 124 мин.
Рейтинг: 5.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8000908/

1306 г, Робърт Брус е крал на Шотландия. Но за пореден път бива победен от могъща Англия и армията му е разпръсната. Аристократите го изоставят и той тръгва по пътя сам. Ранен, Робърт се бори за живота си. Спасен е, благодарение на жена и децата покрай нея. Тя му дава подкрепа и вяра - да продължи и да се бори за свободата на родината си.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.