In Bruges / В Брюж (2008)

In Bruges / В Брюж (2008)

In Bruges / В Брюж (2008)
Филми Комедия Трилър Криминален Драма
107 мин. 7.9 44 257
Shoot first. Sightsee later.

In Bruges / В Брюж (2008)

Година: 2008
Държава: САЩ, Великобритания
Жанр: Криминален, Драма, Трилър, Филми, Комедия
Режисьор: Мартин Макдона
Участват: Колин Фарел, Ралф Фиънс, Брендън Глийсън, Ерик Гордън, Желико Иванек, Елизабет Берингтън
Времетраене: 107 мин.
Рейтинг: 7.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0780536/

Mr. In Bruges e филмиран на кино терен; Bruges (произнасяно “broozh”), най-запазеният средновековен град в цяла Белгия е предпочитана дестинация за туристи от цял свят.
Но за Ray (Colin Farrell) и Ken (Brendan Gleeson) това може да се окаже тяхната последна дестинация, трудна задача, зададена им точно преди Коледа от техния шеф Harry (два пъти номиниран за наградата на Академията - Ralph Fiennes) да се потопят в приказния фламандски град за няколко седмици.
Голяма част от мястото между готическата архитектура,каналите и павираните улици. Двама мъже прекарвали дните си като туристи.
Ray, все още обсебен от кръвоприлитието в Лондон, мразеше това място, докато Кен грижливо пазеше като очите си забавните подвизи, намерил съзнанието и душата си отворени към красотата и ведрината на града.
Но дълго чакайки обаждането на Хари, техните преживявания ставали все по-нереалистични,когато те попаднали във фатален сблъсък с местните, туристите, насилственото средновековно изкуство, Американският актьор (Jordan Prentice) заснел Европейски филм за изкуството, датските проститутки и потенциалната любовна история на Рей в лицето на Chloе (Clеmence Poеsy), която вероятно пазела скрити тайни за себе си.
И когато най-накрая Хари се обадил, ваканцията на Кен и Рей се превърнала в борба на живот и смърт, съпътствана от тъмни комични отношения и изненадващи емоционални последствия.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.