The Silencing / Мълчанието (2020)

The Silencing / Мълчанието (2020)

The Silencing / Мълчанието (2020)
Филми Екшън Трилър Криминален
93 мин. 6.1 588 274

The Silencing / Мълчанието (2020)

Година: 2020
Държава: САЩ, Канада
Жанр: Екшън, Трилър, Криминален, Филми
Режисьор: Робин Пронт
Участват: Николай Костер-Валдау, Анабел Уолис, Хироу Файнс-Тифин, Зан МакКларнон, Шон Смит, Мелъни Скрофано, Бриел Робилард
Времетраене: 93 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7149730/

Самотен ловец с трудно минало живее уединено в гората. Когато в района полицията започва да открива телата на момичета убити по особено жесток начин. Той и местният шериф тръгват по следите на жесток убиец и скоро започва да подозира, че това е същият психопат отвлякъл дъщеря му преди години.
Дата на премиерата: 14 август 2020 г. (САЩ)

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.