Ghosts of War / Призраци на войната (2020)

Ghosts of War / Призраци на войната (2020)

Ghosts of War / Призраци на войната (2020)
Филми Трилър Ужаси Военен
94 мин. 5.2 531 005
You can\\\'t hide from yourself.

Ghosts of War / Призраци на войната (2020)

Година: 2020
Държава: Великобритания
Жанр: Филми, Ужаси, Трилър, Военен
Режисьор: Eric Bress
Участват: Брентън Туейтс, Алън Ричсън, Тио Роси, Скайлър Астин, Кайл Галнър, Шон Тоуб, Били Зейн, Матю Рийз, Шанън Маккейн, Alexander Behrang Keshtkar
Времетраене: 94 мин.
Рейтинг: 5.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6508228/

Втората световна война е към краят си. Пет закалени американски войници са назначени да пазят френски замък, бившо седалище на нацисткото командване. Тази неочаквана почивка бързо се превръща в лудост, когато се натъкнат на свръхестествен враг, далеч по-ужасяващ от всичко видяно на бойното поле. Макар действието на филма да се развива във Франция, филмът е заснет до голяма степен в България.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.