The Old Guard / Безсмъртни бойци (2020)

The Old Guard / Безсмъртни бойци (2020)

The Old Guard / Безсмъртни бойци (2020)
Филми Екшън Фентъзи
125 мин. 6.8 1 142 694
Forever is harder than it looks

The Old Guard / Безсмъртни бойци (2020)

Година: 2020
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Фентъзи, Филми
Режисьор: Джина Принс-Байдууд
Участват: Чарлийз Терон, Чиуетел Еджиофор, Матиас Шонерц, Хари Мелинг, Лука Маринели, Марван Кензари, Наташа Карам, Вероника Нго, КиКи Лейн
Времетраене: 125 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7556122/

По едноименния комикс на американския автор Грегъри Рука с илюстратор аржентинския художник Леандро Фернандес.
Таен екип от безсмъртни наемници ненадейно е разпознат и сега се мъчи да запази в тайна идентичността на членовете си, всеки от които е на по няколкостотин години. Нов безсмъртен обаче се "събужда" и става по-сложно за екипа да се бори за свободата си, когато някой е по следите им.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.