Outback / Пустош (2019)

Outback / Пустош (2019)

Outback / Пустош (2019)
Филми Трилър
86 мин. 4.9 160 951

Outback / Пустош (2019)

Година: 2019
Държава: Австралия
Жанр: Трилър, Филми
Режисьор: Mike Green
Участват: Lauren Lofberg, Brendan Donoghue, Kym Cramp, Taylor Wiese, Jim Winton Porter
Времетраене: 86 мин.
Рейтинг: 4.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7336182/

Филмът разказва историята на млада двойка изгубена в австралийската пустош и бореща се за оцеляване.Младите американци Уейд и Лиса отиват на ваканция с приключения в Австралия.
Когато GPS-ът им се поврежда, те оставят колата и тръгват пеш към близкото възвишение, за да се огледат за нов маршрут. Нощта пада и им се налага да пренощуват в храсталака, без храна, вода и оръжие, сред змии, кучета динго и скорпиони. От решението им зависи дали ще живеят или ще умрат.
Филмът е по действителен случай.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.