Himmatwala / Смелчагата(2013)

Himmatwala / Смелчагата(2013)

Himmatwala / Смелчагата(2013)
Филми Екшън Комедия Индийски
150 мин. 1.7 28 254
The 80's Will Be Back!

Himmatwala / Смелчагата(2013)

Година: 2013
Държава: Индия
Жанр: Филми, Екшън, Комедия
Режисьор: Sajid Khan
Участват: Tamannaah, Аджай Девган, Mahesh Manjrekar, Asrani, Paresh Rawal, Зарина Уахаб, Leena Jumani, Adhyayan Suman, Сонакши Синха, Surveen Chawla, Chunky Pandey, Riteish Deshmukh, Amruta Khanvilkar, Раджендра Гупта, Анил Дхаван, Ринку Гош, Мона Тиба, Саянтани Гош
Времетраене: 150 мин.
Рейтинг: 1.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2344678/

След като баща му, уважаваният свещеник Дарамути, е лъжливо обвинен в кражба от местен богат земевладелец Шер Сингх , той не успява да понесе срама и разбитата репутация, и се самоубива. Неговият син Рави, след неуспешен опит за покушение срещу Шер Сингх е принуден да избяга от селото. И сега, много години по-късно, Рави се връща в селото си, за да се възстанови справедливостта и открие семейството, което е смятал за вече мъртво.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.