Bhaag Milkha Bhaag / Бягай Микха, бягай (2013)

Bhaag Milkha Bhaag / Бягай Микха, бягай (2013)

Bhaag Milkha Bhaag / Бягай Микха, бягай (2013)
Филми Екшън Драма Исторически Индийски
186 мин. 8.2 75 929
Now you will see his Real Story.

Bhaag Milkha Bhaag / Бягай Микха, бягай (2013)

Година: 2013
Държава: Индия
Жанр: Филми, Екшън, Драма, Исторически, Индийски
Режисьор: Rakeysh Omprakash Mehra
Участват: Фархан Акхтар, Сонам Капур, Ракейш Омпракаш Мехра, Divya Dutta, Ребека Брийдс, Паван Малхотра, Йограй Сингх, Арт Малик, Prakash Raj, Далип Тахил, Japtej Singh, К. К. Рейна, Meesha Shafi, Herry Tangri, Дев Джил, Яс Бхатия, Сумит Гулати, Науаб Шах, Хикару Ито, Shriswara, Mahendra Mewati, Ричард Уайт, Санджай Гурбахани, Соу Такеи
Времетраене: 186 мин.
Рейтинг: 8.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2356180/

Микха Сингх е изгубил цялото си семейство по време на бунтовете съпътстващи историческото разделение на Индия и Пакистан. Последните думи на неговия баща са били "Бягай Микха, багай" и именно те са спасили живота му. Историята на филма разказва за опитите на Микха да превъзмогне тежката загуба и за големите му успехи в света на атлетиката. С течение на времето той успява да преодолее огромни препятствия и да докаже, че силата на човешкия дух няма граници. Филмът е вдъхновен от истинската история на "Летящия Сик", който продължава да бъде един от най-популярните лекоатлети в родната си Индия.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.