Bhaag Milkha Bhaag / Бягай Микха, бягай (2013)

Bhaag Milkha Bhaag / Бягай Микха, бягай (2013)

Bhaag Milkha Bhaag / Бягай Микха, бягай (2013)
Филми Екшън Драма Исторически Индийски
186 мин. 8.2 23 393
Now you will see his Real Story.

Bhaag Milkha Bhaag / Бягай Микха, бягай (2013)

Година: 2013
Държава: Индия
Жанр: Филми, Исторически, Екшън, Драма
Режисьор: Rakeysh Omprakash Mehra
Участват: Фархан Акхтар, Сонам Капур, Ракейш Омпракаш Мехра, Divya Dutta, Ребека Брийдс, Паван Малхотра, Йограй Сингх, Арт Малик, Prakash Raj, Далип Тахил, Japtej Singh, К. К. Рейна, Meesha Shafi, Herry Tangri, Дев Джил, Яс Бхатия, Сумит Гулати, Науаб Шах, Хикару Ито, Shriswara, Mahendra Mewati, Ричард Уайт, Санджай Гурбахани, Соу Такеи
Времетраене: 186 мин.
Рейтинг: 8.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2356180/

Микха Сингх е изгубил цялото си семейство по време на бунтовете съпътстващи историческото разделение на Индия и Пакистан. Последните думи на неговия баща са били "Бягай Микха, багай" и именно те са спасили живота му. Историята на филма разказва за опитите на Микха да превъзмогне тежката загуба и за големите му успехи в света на атлетиката. С течение на времето той успява да преодолее огромни препятствия и да докаже, че силата на човешкия дух няма граници. Филмът е вдъхновен от истинската история на "Летящия Сик", който продължава да бъде един от най-популярните лекоатлети в родната си Индия.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.