Por un puñado de besos / Шепа целувки (2014)

Por un puñado de besos / Шепа целувки (2014)

Por un puñado de besos / Шепа целувки (2014)
Филми Драма Романтичен
98 мин. 5.9 50 297


Година: 2014
Държава: Испания
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: David Menkes
Участват: Ана де Армас, Martiño Rivas, Марина Салас, Меган Монтанер, Joel Bosqued, Андреа Дуро, Джан Корне, Alejandra Onieva
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 5.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3028412/

Филмът разказва историята на едно младо момиче на име Сол, която решава да промени живота си. В търсене на любовта, тя пуска обява, на която се отзовава Дани. Между двамата възникват чувства от пръв поглед. Но Дани не е е казал всичко за себе си и това може да разруши случващото се между тях. Решението за това да останат ли заедно или да се разделят не е никак лесно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.