Rich Kids / Богаташчета (2007)

Rich Kids / Богаташчета (2007)

Rich Kids / Богаташчета (2007)
Филми Драма Скандинавски
90 мин. 3.7 48 230


Година: 2007
Държава: Дания
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Rune Bendixen
Участват: Алесандра Манън, Юлисъс Монтоя, Джерардо Веласкес, Naomë Antoinette, Британи Сандовал, Кенет Уейн Брадли, Джъстин Родригез, Ricky Catter, Пресли Фуентес, Амелия Рико
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 3.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1010445/

Една история за група богаташчета, живеещи на север от Копенхаген в един свят, където хората с амбиции и сила управляват. Децата често са изоставяни, чувстват се отхвърлени, търсят внимание като живеят на ръба, харчейки семейните богатства, удавяйки страданията си в алкохол и наркотици. Това е един свят, в който доминират силата, парите, секса, наркотиците и безкрайните лъжи.

Базиран на реални истории... Истории, с които се сблъскваме все по-често и в нашата родина.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.