Three Christs / Тримата Месии (2017)

Three Christs / Тримата Месии (2017)

Three Christs / Тримата Месии (2017)
Филми Драма
109 мин. 5.8 55 102

Three Christs / Тримата Месии (2017)

Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Джон Авнет
Участват: Ричард Гиър, Питър Динклидж, Уолтън Гогинс, Брадли Уитфорд, Шарлот Хоуп, Джулиана Маргулис
Времетраене: 109 мин.
Рейтинг: 5.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5706370/

"ТРИМАТА МЕСИИ" ни пренася в 1959 година, когато психиатърът доктор Алън Стоун (Ричард Гиър) пристига в клиника за душевно болни пациенти в Ипсиланти, Мичиган, въоръжен с радикалното си убеждение, че пациентите с параноидна шизофрения не трябва да бъдат "лекувани" с изолация и електрошок, а с емпатия и опит за разбиране. Като първи практически експеримент, той се заема с един особено предизвикателен случай на трима мъже – Джоузеф (Питър Динклидж), Леон (Уолтън Гогинс) и Клайд (Брадли Уитфорд). Всеки от тях вярва, че именно той е Иисус Христос. Д-р Стоун започва един безпрецедентен и доста рискован експеримент – с надеждата, че може да "пробие" делюзиите на пациентите, той ги събира в една стая. Промяната настъпва за всички замесени, а реализирането на идеите на д-р Стоун променят границите на психиатричната медицина.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.