Haunt / Свърталище (2019)

Haunt / Свърталище (2019)

Haunt / Свърталище (2019)
Филми Трилър Ужаси
92 мин. 6.3 507 682
Some Monsters Are Real

Haunt / Свърталище (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Ужаси, Трилър, Филми
Режисьор: Скот Бек, Браян Ууд
Участват: Кейти Стивънс, Лорин Маклейн, Уил Бритейн, Шази Раджа, Андрю Колдуел, Деймиън Мафей, Скайлър Хелфорд, Тери Партика, Джъстин Марксен, Филип Джонсън Ричардсън
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 6.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6535880/

В навечерието на Хелоуин, група млади приятели се натъкват на атракционна „екстремна“ къща, обитавана от духове, която „обещава да се храни с най-дълбоките им страхове“. Нощта става смъртоносна, когато младежите с ужас осъзнават, че някои чудовища са истински.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.