Two Heads Creek / Добре дошли в Австралия (2019)

Two Heads Creek / Добре дошли в Австралия (2019)

Two Heads Creek / Добре дошли в Австралия (2019)
Филми Комедия Ужаси
85 мин. 5.0 381 470

Two Heads Creek / Добре дошли в Австралия (2019)

Година: 2019
Държава: Австралия, Великобритания
Жанр: Филми, Комедия
Режисьор: Jesse O'Brien
Участват: Кетрин Уайлдър, Гари Суит, Кери Армстронг, Джордан Уолър, Хелън Далимор, Дон Бриджис, Стивън Хънтър, Kasha Bajor, Анна Толпът, Кевин Харингтън
Времетраене: 85 мин.
Рейтинг: 5.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6515200/

След смъртта на осиновителката им, срамежлив касапин и неговата сестра-близначка напускат Обединеното кралство, отправяйки се към Австралия, в търсене на биологичната си майка. Но местните жители на "Ту Хедс Крийк“ крият тъмна тайна. На близнаците се налага да преглътнат различията си, и да се борят за живота си в тази забавна, черна комедия на ужасите.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.