Willard / Уилард (2003)

Willard / Уилард (2003)

Willard / Уилард (2003)
Филми Трилър Ужаси Драма
100 мин. 6.1 68 723
When the cat's away, the rats will play.

Willard / Уилард (2003)

Година: 2003
Държава: САЩ
Жанр: Филми
Режисьор: Glen Morgan
Участват: Crispin Glover, Роналд Лий Ърми, Лора Харинг, Джаки Бъроуз, Ашлин Гиър, William S. Taylor, Тай Олсън, Дейвид Паркър, Laara Sadiq, Едуард Хорн, Гас Линч, Брус Дейвисън
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0310357/

От години Уилард Стайлс (Криспин Глъвър) е в капана на безперспективната си работа, самотата и липсата на мечти за бъдещето. Животът му изглежда безнадежден, докато Уилард не прави зловещо откритие: Между него и плъховете, които живеят в мазето му, съществува силна връзка. Сега човекът, с когото винаги са се отнасяли като с плъх, вече е в състояние да отмъсти на мъчителите си. В този смразяващ трилър Криспин Глъвър, водачът на глутницата, ни предлага незабравимо пътуване в мрака на лудостта.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.