1BR / 1BR (2019)

1BR / 1BR (2019)

1BR / 1BR (2019)
Филми Трилър Ужаси Драма
90 мин. 5.8 607 486

1BR / 1BR (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, Трилър
Режисьор: David Marmor
Участват: Никол Брайдън Блум, Наоми Гросман, Джайлс Мати, Тейлър Никълс, Сюзън Дейвис, Андреа Гейбриъл, Хайли Джайлс, Celeste A. Sullivan, Клейтън Хоф, Алън Блюменфелд, Марк Креник, Ернестин Филипс, Джери Инг
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 5.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7541106/

„1BR“ е дело на правещия пълнометражния си дебют режисьор и сценарист Дейвид Мармор и разказва за млада жена на име Сара, която след като загърбва болезненото си минало, за да преследва мечтите си, успява да наеме перфектен апартамент в Холивуд. Но нещо не е както трябва. Неспособна да спи, измъчвана от странни звуци и заплашителна музика, новият й живот започва да се разпада. Когато тя разкрива ужасяващата истина, вече е твърде късно. Хваната в истински кошмар, Сара трябва да открие достатъчно сили в себе си да запази рухващия си здрав разум или завинаги да бъде хваната в екзистенциален ад.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.