Valhalla / Валхала (2019)

Valhalla / Валхала (2019)

Valhalla / Валхала (2019)
Филми Трилър Приключенски Фентъзи Скандинавски
105 мин. 6.1 1 114 511
Let the journey begin

Valhalla / Валхала (2019)

Година: 2019
Държава: Дания, Норвегия, Швеция, Исландия
Жанр: Европейски, Приключенски, Фентъзи, Филми
Режисьор: Fenar Ahmad
Участват: Ролънд Мьолер, Ali Sivandi, Стайн Фишер Кристенсен, Dulfi Al-Jabouri, Sanne Salomonsen, Андреас Йесен, Salome R. Gunnarsdottir, Bjørn Fjæstad, Джакъб Улрик Ломан, Лара Йоухана Йонсдотир, Патриша Шуман
Времетраене: 105 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8956872/

Рагнарок наближава и великите богове на Асгард събират последните си сили преди битката. Двама смъртни от Мидгард, заедно с Локи и Тор, пристигат в небесния дворец в навечерието на битката. Чудовищният вълк Фенрир е на път да се събуди и древните великани от Йотънхайм ще обсадят стените на Валхала. Светът е обречен. Но възможно ли е да се промени предначертаното?

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.