Lying and Stealing / Крадец и измамник (2019)

Lying and Stealing / Крадец и измамник (2019)

Lying and Stealing / Крадец и измамник (2019)
Филми Криминален Драма
100 мин. 5.2 1 002 349
Good artists create. Great artists steal.

Lying and Stealing / Крадец и измамник (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Криминален
Режисьор: Matt Aselton
Участват: Тео Джеймс, Емили Ратайковски, Фернанда Андраде, Дейви-Блу, Фред Меламед, Ebon Moss-Bachrach, Тим Бадер, Еван Хандлър, Исая Уитлок-младши, Таджи Колман, Джон Гатинс, Боб Стивънсън, Кийт Пауъл, Арис Алварадо, Франк Клем, Франк Галегос, Миа Чунг
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 5.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7558302/

Иван е способен и прозорлив крадец на изкуство, който иска да се откаже от тази работа. Елис е вдъхновяваща актриса, чиито минали прегрешения в Холивуд не й дават покой, както и огромните й задължения. Двамата се опитват да осъществят един последен обир, който няма да ги направи богати, но се надяват да ги освободи.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.