Black Christmas / Черна Коледа (2019)

Black Christmas / Черна Коледа (2019)

Black Christmas / Черна Коледа (2019)
Филми Трилър Ужаси Мистерия
92 мин. 3.1 325 620
Основно (по)желание за Коледа - отмъщение

Black Christmas / Черна Коледа (2019)

Година: 2019
Държава: Нова Зеландия, САЩ
Жанр: Филми, Мистерия
Режисьор: Sophia Takal
Участват: Имоджен Путс, Британи Огради, Кари Елуис, Калеб Еберхард, Лили Донахю, Саймън Мийд, Медълин Адамс, Алис Шанън, Зоуи Робинс, Райън Макинтайър, Бен Блек
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 3.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt10481868/

Смелата нова версия на Черна Коледа разказва изключително актуална за нашето време история за убиец, който се изправя пред сплотено и вдъхващо респект сестринство, което е готово на всичко, за да не стане нечия жертва.

Колежът Хоторн е притихнал за коледните празници. Докато Райли Стоун (Имоджен Путс, Green Room) и нейните приятелки от МКЕ – атлетката Марти (Лили Донахю, Jane the Virgin), бунтарката Крис (Алейс Шанън, Чародейки) и чревоугодничката Джеси (Бритъни О‘Грейди, Star), се готвят да „украсят“ колежа със серия от тематични коледни купони, мистериозен убиец започва да избива момичета от сестринството една по една. С нарастващия брой на жертвите, Райли и нейните приятелки все по-ясно осъзнават, че не могат да имат доверие на никой мъж, включително на свенливия приятел на Марта Нейт (Саймън Мийд), новата любовна тръпка на Райли Ландън (Кейлъб Еберхард) и дори на уважавания им преподавател професор Гелсън (Кари Елоуис). Но, който и да се окаже убиецът, той бързо ще разбере, че се е забъркал с грешното сестринство.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.