Fisherman’s Friends / Приятелите на рибаря (2019)

Fisherman’s Friends / Приятелите на рибаря (2019)

Fisherman’s Friends / Приятелите на рибаря (2019)
Филми Комедия Драма
112 мин. 6.9 71 879
Some Bands Can't Be Managed

Fisherman’s Friends / Приятелите на рибаря (2019)

Година: 2019
Държава: Великобритания
Жанр: Филми, Комедия, Драма
Режисьор: Крис Фогин
Участват: Тапенс Мидлтън, Джеймс Пьорфой, Даниел Мейс, Дейвид Хейман, Кристиан Брасингтън, Ноел Кларк, Кристофър Вилиерс, Сам Суейнсбери, Сара Уинтър, Меги Стид
Времетраене: 112 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1648186/

Лондонският музикален продуцент Дани пътува за Корнуол за уикенда, където се среща с местната група Friends of the Fisherman, състояща се от истински рибари, които пеят в свободното си време. Той прониква в музиката им и решава да подпише с групата за неговия музикален лейбъл. Самите риболовци обаче не жадуват славата на поп звездите, доста са доволни от славата в Корнуол. Дани остава в града и се опитва да убеди групата да замине с него в Лондон.


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.