Breaking & Exiting / С взлом в сърцето (2018)

Breaking & Exiting / С взлом в сърцето (2018)

Breaking & Exiting / С взлом в сърцето (2018)
Филми Комедия БГ Аудио
78 мин. 5.6 229 899
Some decisions are life changing

Breaking & Exiting / С взлом в сърцето (2018)

Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия
Режисьор: Питър Фасинели
Участват: Майло Гибсън, Джордан Дейнджър, Адам Хубер, Хоаким Алмейда, Джъстин Уачсбергер, Джеймс Кейсън Лий, Лили Ан Харисън, Сесил Кубило, Колин Фъргюсън, Джон Хинсън
Времетраене: 78 мин.
Рейтинг: 5.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6285672/

Хари - очарователен крадец, няма представа какво го очаква, когато по време на обир се натъква на Дейзи и решава да я спаси от самата нея, като по този начин слага началото на мрачно, романтично приключение, примесено с самоосъзнаване и любов.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.