Uncut Gems / Нешлифовани диаманти (2019)

Uncut Gems / Нешлифовани диаманти (2019)

Uncut Gems / Нешлифовани диаманти (2019)
Филми Трилър Криминален Драма
135 мин. 7.7 258 274
This is how I win.

Uncut Gems / Нешлифовани диаманти (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Криминален, Трилър, Драма
Режисьор: Бени Сафди, Джош Сафди
Участват: Адам Сандлър, Джулия Фокс, Кевин Гарнет, Идина Мензел, ЛаКийт Станфийлд, The Weeknd, Ерик Богосян, Пом Клементиеф
Времетраене: 135 мин.
Рейтинг: 7.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5727208/

Филмът разказва историята на Хауърд Ратнър, харизматичен бижутер от Ню Йорк, работещ за богатите и прочутите. Той обаче винаги се опитва да направи своя голям удар. Хауърд е страстен комарджия и след като прави няколко високи залога, които могат да му донесат мечтаната печалба, той трябва да балансира между бизнеса, семейството си и противници от всички страни, в безмилостно преследване на мечтания финансов успех.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.