Villains / Престъпници аматьори (2019)

Villains / Престъпници аматьори (2019)

Villains / Престъпници аматьори (2019)
Филми Комедия Ужаси Драма
90 мин. 6.2 139 359
Two bad people are about to meet two worse people.

Villains / Престъпници аматьори (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия, Драма
Режисьор: Дан Берк, Робърт Олсен
Участват: Джефри Донован, Майка Монро, Бил Скарсгард, Кира Седжуик
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6378710/

Историята разказва за любовниците Мики и Джулс, които са като осъвременена версия на Бони и Клайд. Те бягат от закона и се надяват да поставят ново начало в Калифорния. След успешен обир на една бензиностанция, обаче започват неприятните изненади.

Колата им се поврежда и двамата обирджии трябва спешно да си намерят нова. С тази цел проникват с взлом в близката къща. Там обаче се натъкват на друга двойка, която крие своите мрачни тайни. И техните домакини ще направят всичко възможно да задържат неканените гости, превръщайки ги в част от своите перверзни игри.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.