Playing with Fire / Не си играй с огъня (2019)

Playing with Fire / Не си играй с огъня (2019)

Playing with Fire / Не си играй с огъня (2019)
Филми Комедия Семеен
96 мин. 4.8 406 886
0% контрол

Playing with Fire / Не си играй с огъня (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия, Семеен
Режисьор: Анди Фикман
Участват: Джуди Гриър, Джон Сина, Браяна Хилдебранд, Кийгън-Майкъл Кий, Джон Легуизамо, Финли Роуз Слейтър, Тайлър Мейн, Денис Хейсбърт, Даниел Къдмор
Времетраене: 96 мин.
Рейтинг: 4.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt9134216/

Джейк и неговият екип от пожарникари успяват да спасят 4 деца. В този момент те не могат да намерят техните родители и им предстои да се изправят пред нещо, за което нито една тренировка не ги е подготвила: гледане на деца. Малките наистина ще донесат много главоболия в живота на Джейк и неговите приятели.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.