Someone Great / Едно последно парти (2019)

Someone Great / Едно последно парти (2019)

Someone Great / Едно последно парти (2019)
Филми Комедия Романтичен
92 мин. 6.2 275 600

Someone Great / Едно последно парти (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия
Режисьор: Jennifer Kaytin Robinson
Участват: Джина Родригез, Британи Сноу, Деуанда Уайз, Кийт Станфилд, Росарио Досън, Питър Вак, Мишел Буту, Ребека Наоми Джоунс, Алекс Мофат, Questlove
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8075260/

След болезнена раздяла в навечерието на деня на нейното преместване, Джени се наслаждава на едно последно приключение в Ню Йорк с двете си най-добри приятелки. Филмът е романтична комедия за любов, загуба, израстване, и вечното причтелство между най-добри приятелки.


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.