Disturbing the Peace / Последният куршум (2020)

Disturbing the Peace / Последният куршум (2020)

Disturbing the Peace / Последният куршум (2020)
Филми Екшън Криминален
91 мин. 3.0 466 281
What Would You Give Up to Save Everything?

Disturbing the Peace / Последният куршум (2020)

Година: 2020
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Криминален
Режисьор: York Alec Shackleton
Участват: Гай Пиърс, Кели Кели, Девън Сауа, Майкъл Белисарио, Дуейн Камерън, Майкъл Сироу, Джейкъб Гродник, Terence J. Rotolo
Времетраене: 91 мин.
Рейтинг: 3.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5717194/

Тихо градче е превзето от банда дръзки и жестоки престъпници. Планът им е да отрежат всички комуникационни канали и да държат жителите за заложници, за да ограбят инкасаторския камион с голям джакпот, минаващ през града. Не ги вълнува колко мирни хора ще умрат заради печалбата им, но подценяват опитния местен шериф, който дори сам е готов да се бори за своя град до последната капка кръв и до последния куршум.


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.