Shadow Wolves / Сенчестите вълци (2019)

Shadow Wolves / Сенчестите вълци (2019)

Shadow Wolves / Сенчестите вълци (2019)
Филми Екшън Трилър Приключенски
95 мин. 3.4 495 260
A rogue NSA agent joins an elite group of Native American trackers who call themselves the Shadow Wolves to protect the US Border.

Shadow Wolves / Сенчестите вълци (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Трилър
Режисьор: Маккей Дайнс
Участват: Томас Гибсън, Коди Уокър, Луис Ломбард, Греъм Грийн, Кайова Гордън
Времетраене: 95 мин.
Рейтинг: 3.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8031130/

Полковник Брансън е ръководител на секретно и прикрито подразделение на NSA, "Сенчестите вълци". Гневът, след като дъщеря му e убита в обучението на цивилни в Афганистан, го кара да защитава „своята“ Америка и нейните граници по всякакъв начин законно или по друг начин. Когато терористите на ISIS започват да се промъкват през американската граница в Аризона, Брансън заповядва на "Сенчестите вълци" да ги проследят и спрат. Брансън изпраща Ерик Шоу, неговия най-добър агент, да се присъедини към тях...

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.